🛠️ Anomalie: weergave van een symbool

Probleem :

De warmtepomp start niet en geeft een storingssymbool weer

Oorzaak :

De warmtepomp heeft verschillende veiligheidsparameters. Wanneer zich een probleem voordoet, zal de warmtepomp dit aan u aangeven door middel van een teken (hamer en schroevendraaier) op de schakelkast.

Oplossing :

Naast dit teken heeft u ook een error code ("PL", "P2", E3 "," PC ", ....), en als deze niet verschijnt, moet u op de "SET"-toets drukken om de code te laten zien.

Elke foutcode komt overeen met een specifieke oorzaak.

We raden u dan aan om de "foutcodetabel" of "lijst met fouten" in uw handleiding te raadplegen om de mogelijke oorzaken te bekijken en de te nemen maatregelen door te nemen op het probleem op te lossen.

Laatste update : 2-11-2023 11:20:35