Uw spa bubbelt niet meer

Probleem

Uw spa produceert geen bubbels meer.

Oorzaak

De bellengenerator of elektronische kaarten zijn defect.

Oplossing

Controleer of de LED op de bubbelknop gaat branden wanneer u erop drukt. Zo ja, dan is de bubbelgenerator defect, zo niet, dan zijn de elektronische kaarten (hoofd- en bedieningskast) defect.

Als uw product niet meer onder de garantie valt (meer dan 2 jaar), kunt u reserveonderdelen bestellen in onze online winkel.

Als uw product nog onder de garantie valt (minder dan 2 jaar), kunt u een assistentieverzoek indienen door uw aankoopfactuur en een foto van het probleem bij te voegen.

Laatste update : 26-10-2023 09:52:10