De zonnedouche lekt vanaf de onderkant (basis) of de bovenkant

Probleem

Uw zonnedouche lekt vanaf de onderkant (basis) of de bovenkant.

Oorzaak

Aan de onderzijde en bovenin de douche is een afdichting aanwezig. Na een aantal seizoenen van gebruik kan de boven- of onderafdichting verslechteren, wat een kleine lekkage kan veroorzaken.

Oplossing

Om toegang te krijgen tot de afdichting, is het noodzakelijk om de douche leeg te maken en los te schroeven van de vloer.

- Draai vervolgens de bovenste of onderste schroeven los (afhankelijk van het lek)

- Verwijder de basis (onderkant) of de kap (bovenkant)

- Controleer de staat van de afdichting

Als je product niet meer onder de garantie valt (meer dan 2 jaar), kun je reserveonderdelen bestellen in onze online shop.

Als je product nog onder garantie valt (minder dan 2 jaar), open dan een ondersteuningsverzoek door je aankoopfactuur en een foto van het probleem bij te voegen.

Laatste update : 26-10-2023 14:19:25