De douchekop lekt

Probleem

Uw douchekop lekt

Oorzaak

Lekkage van de douchekop kan worden veroorzaakt door een onjuiste installatie van de douchekop of een defecte douchekop.

Oplossing

1 - Controleer de montage van de douchekop. Zorg ervoor dat de 2 afdichtingen aanwezig zijn in de douchekop verbinding:

Zorg ervoor dat afdichting nr. 2 in de goede richting zit ; rand aan de binnenkant, naad op de plaats

2 - Als de montage correct is en de douchekop nog lekt, is deze defect en moet hij worden vervangen.

Als je product niet meer onder de garantie valt (meer dan 2 jaar), kun je reserveonderdelen bestellen in onze online shop.

Als je product nog onder garantie valt (minder dan 2 jaar), open dan een ondersteuningsverzoek door je aankoopfactuur en een foto van het probleem bij te voegen.

Laatste update : 26-10-2023 14:50:04